Nyårsafton
I lördags var det nyårsafton och jag och Fredrik hade bjudit hit några vänner för att fira med oss. Vi åkte till Maxi och inhandlade nyårsmenyn som bestod av:
- Toast skagen
- Fläskfilé med potatisgratäng och rödvinssås
- Marängssviss
Det blev till att spendera några timmar i köket för att laga till allt, men det kändes bara roligt. För första gången i mitt liv gjorde jag egen rödvinssås och den blev riktigt god, dessvärre gjorde jag lite för lite, men man lär så länge man lever. Gästerna kom klockan sex och då började vi med att skåla i lite mousserande och sen blev det festligheter hela kvällen/natten lång. Vid tolvslaget stod vi ute i trädgården och vi kände oss alla glada över att vi inte hade lagt en massa pengar på fyrverkerier för det räckte gott och väl med de som vi fick se. Hela Bjuv lystes upp av fina färger. Efter en lång och trevlig afton somnade man gott i sin säng.
God fortsättning alla läsare på det nya året :)
Fredrik, Jonas, Lotta och en skymt av Emil
Elliots första nyårsafton
Robert var också här
Gott nytt 2012
- Toast skagen
- Fläskfilé med potatisgratäng och rödvinssås
- Marängssviss
Det blev till att spendera några timmar i köket för att laga till allt, men det kändes bara roligt. För första gången i mitt liv gjorde jag egen rödvinssås och den blev riktigt god, dessvärre gjorde jag lite för lite, men man lär så länge man lever. Gästerna kom klockan sex och då började vi med att skåla i lite mousserande och sen blev det festligheter hela kvällen/natten lång. Vid tolvslaget stod vi ute i trädgården och vi kände oss alla glada över att vi inte hade lagt en massa pengar på fyrverkerier för det räckte gott och väl med de som vi fick se. Hela Bjuv lystes upp av fina färger. Efter en lång och trevlig afton somnade man gott i sin säng.
God fortsättning alla läsare på det nya året :)
Fredrik, Jonas, Lotta och en skymt av Emil
Elliots första nyårsafton
Robert var också här
Gott nytt 2012
Kommentarer
Postat av: Diana
Visst blir det mycket tid i köket, men det är det helt klart värt för att få en festmåltid!
God fortsättning!
Trackback