Blommor och frack

Det har hänt en del sen sist jag skrev. Fredrik och hans bror har bokat varsin frack i Lund, www.frackkompaniet.se Fredrik bokade även skor för man har ju inte så mycket användning av ett par lackskor efter vigseln. Förra helgen var fotograf Victoria Jörgensen här, hon verkade jättetrevlig och proffessionell. Vi berättade hur vi vill ha bilderna och i juli ska vi ta provbilder i Döshult. Igår tog jag och Fredrik en heldag i stan och då passade vi på att beställa blommorna till bröllopet. Det blir en bukett som ser ut som en boll med röda rosor, ovanpå ska en hjärtkvist slingra sig med silverpärlor. Caroline får en liknande tärnbukett och Fredrik och Magnus får varsin corsage. Blommorna beställde vi hos floristen Stina på Blomsterhallen i Helsingborg, www.blomsterhallenhelsingborg.se

Detta är en bild som jag hittade på nätet, men det kommer bli en liknande bukett fast med fler detaljer och ett rött band runtom.


Jag var på Panduro idag och köpte mer band till rispåsarna, mormor håller på att sy för fulla muggar och jag tror att hälften är klara nu. Jag köpte även våra inbjudningskort, så nu ska vi pyssla. Tanken är väl att de ska skickas ut i början av april. 

Jag ska vara tärna på Jonas och Lottas bröllop och idag hittade jag silvriga skor som jag ska ha då, de är jättefina. 

Det var allt för den här gången, trevlig helg! 


RSS 2.0