Möhippa och bröllop

Nu kan jag äntligen skriva om Lottas möhippa här. I mer än ett halvår har vi planerat hennes äventyr och nu en vecka senare ska jag berätta lite om hennes dag. Vi samlades kl. 9.00 utanför deras lägenhet. Jonas bror Mikael bankade på deras dörr och sa att det var polisen. En yrvaken Jonas öppnade dörren och det var till att göra sig klar snabbt. Efter kidnappningen åkte tjejgänget hem till mig i Bjuv och åt frukost. Efter lite mat i magen var det dags att stuva in den Abbaklädda Lotta i bilen. Vi körde till Åstorp för att spela in en skiva i en studio. Lotta var som en idolstjärna och vi skojade om att skicka in henne till melodifestivalen. Efter inspelningen styrde vi kosan mot Bjuv igen och nu var det dags att fylla på med ny energi i form av lunch. Timmarna gick fort och det var dags att ta tåget in till Helsingborg. Lotta fick i uppgift att utföra olika uppdrag, bland annat att sälja "kyssar" (godismunnar). Det gick riktigt bra för henne och hon fick ihop till en bra festkassa. Efter uppdragen gick vi hem till Carro för att duscha och göra oss iordning inför restaurangbesöket på Thai Corner. Det var gott med en riktig middag och när vi var mätta och belåtna var det dags att ta en barrunda på Helsing. På Helsing mötte vi upp killarna och sedan gick vi till Tempel och där dansade vi hela natten lång.....eller till kl. 02.00, då var all energi slut och kroppen sa godnatt. Jag tror och vet att Lotta fick en minnesrik dag som hon sent ska glömma. Jonas fick också en minnesrik dag med tracerball och gokart.

Såhär fin var Lotta.

Såhär fin var Jonas.

På lördag är det den stora dagen då de gifter sig. Jag har fått det stora hedersuppdraget att vara en av deras tärnor. Jag måste säga att jag börjar bli ganska nervös. Jag hoppas att allt ska gå bra och att de får en underbar dag med strålande solsken.


Hindersprövning

Idag skickade jag iväg hindersprövningen och byte av efternamn, nu får vi hoppas att det går igenom :) För alla er som inte vet så tar jag Fredriks efternamn som är Hansson. Det känns bra att heta det och jag har redan börjat träna på en fin underskrift, hihi! Jag var på Sko Rönne i onsdags och provade ett par ivoryfärgade skor, de var fina, men kändes lite för stora. De hade inte storlek 39, men jag letar vidare. När jag får nästa lön blir det skor och underkläder som måste införskaffas, det börjar nämligen bli dags att prova min brudklänning. Den ska sys upp och man vill ju se så att den sitter bra tillsammans med underkläderna. Om tre veckor gifter sig Jonas och Lotta, det börjar nog bli pirrigt för dem. Jag tycker att det börjar bli lite småpirrigt för oss också för tiden går ju så fort. Vi var i Döshult igår och gjorde en skiss på hur det ska se ut i tältet. Ann-Marie har varit så duktig och diskat alla tallrikar och glas och packat ner i plastlådor, skönt att ha det fixat.

RSS 2.0