Längesedan jag skrev

Ja, tiden den går fort så det är väl dags för mig att uppdatera min blogg. Bröllopsplanerna går framåt. Vi hade "möte" i Döshult i onsdags igen och vi kom fram till att vi ska hyra ett topptält, golv, bestick och eventuellt glas. Vi ska först kolla vad de har för priser på glas på IKEA. Servisen har vi redan införskaffat, de hade bra pris på Harald Nyborg och då slog vi till. Jag har också hittat en cateringfirma i Höganäs som jag har mailat. De verkar bra och man kan kombinera sin egen meny, vilket vi vill göra. Gästlistan är också så gott som färdig och vi blir ca 36 personer med oss, det känns lagom. Vi påbörjade bordsplaceringen, men det är minsann inte lätt med tanke på min familjesituation. Det är vid sådana här tillfällen i livet som känslor kommer fram om att man känner sig sviken och övergiven av sina föräldrar. Jag tycker att jag har klarat mig bra utan dem, men man hade ju ändå velat ha dem vid sin sida, om de hade varit som föräldrar ska vara, kärleksfulla och omtänksamma. Jag försöker låta bli att tänka och vara ledsen för det finns ändå inget att göra åt det. Jag är övertygad om att det kommer bli en underbar dag, för mina svärföräldrar och mormor finns där vid vår sida.

Vi har också en solosångerska på gång. Jag ska maila henne och fråga om hon är intresserad av att sjunga på vårt bröllop. Jag tycker det är så vackert med solosång i kyrkan, då kommer tårarna.  

Jag har varit och tittat på vigselring på Lyxxa. Det blir nog att vi köper den där. Jag vill ha en liknande som min förlovningsring och en sten i.

Jag har mailat Electa om vad de tar för uppsättning och makeup. Jag vill helst bli sminkad av någon som är utbildad för det slår aldrig fel att jag kommer få en oönskad finne den dagen.

Ja, det var så långt. Det känns bra att ha dessa möten med svärföräldrarna, kul att bolla idéer för att sedan komma fram till ett beslut.

RSS 2.0