Smycken och bröllopsbil

Jag och Fredrik var på Familia idag och tittade på olika saker till bröllopet, bland annat underkläder, skor och smycken till mig. Jag har tänkt att jag ska införskaffa några saker till bröllopet varje månad fram till den stora dagen. Idag blev ett set med halsband, armband och örhängen inköpta. Det är smycken med vita sötvattenspärlor. Inköpta i butiken Juvelen på Familia.

Bröllopsbilen som vi ska åka i efter vigseln till festen i Döshult är också bokad. Det blev en Dodge från 1929, den finns att beskåda under adressen: http://www.bfm.nu/helsingb.htm
Jonas och Lotta har bokat samma bil och de säger att den är jättefin. Vi ska få se den i verkligheten nästa helg. Ägaren har renoverat hela bilen, så den är i ett jättefint skick.

Den 20:e februari ska vi få träffa vår fotograf, hon gör ett hembesök hos oss och det känns trevligt.

Vi har bestämt oss för vilken ingångs- och utgångsmusik som vi vill ha under vigseln. Det blir bröllopsmarschen med F. Mendelssohn. Den finns att lyssna på www.kyrkomusik.se

Vi har varit på Signe Bergkvists konditori i Helsingborg och pratat med en konditor kring bröllopstårtan. Vi vill ha en tårta med vit marsipan och röda rosor. Det lutar åt att vi beställer där.

Ja, det händer mycket kring vår bröllopsplanering, men det känns bra att ha så mycket ordnat redan så slipper man stressa.

RSS 2.0