Livet här och nu

Nu är det lördag, ljuvliga lördag, alltid lika välkommen. Ikväll ska jag träffa Carro och Lotta i stan, det ska bli trevligt med lite tjejsnack.

Veckan har rullat på i ett rasande tempo. Höjdpunkten var i onsdags då jag och Fredrik var på en minneskonsert på konserthuset. Det var Fonus som anordnade denna konsert för alla som mist någon närstående. Det var en magisk kväll med sång och musik. De som uppträdde var helt fantastiskt bra på alla sätt och vis. Min favorit bland låtarna var Gabriellas sång som de startade konserten med. Mina tankar for till mamma och morfar under konserten, men jag är övertygad om att de har det bra där de befinner sig nu.

Igårkväll hade vi en riktig myskväll med god middag och vin. Efteråt spelade vi spel och tittade på en massa foton. Det känns som att man måste ta tillvara på fredagskvällen för annars går helgen så himla fort om man ska däcka i soffan klockan åtta. Man får sätta upp ögonlocken med tändstickor, skämt åsido.

I veckan som kommer får vi besök av Stefan och till helgen ska vi fira svärmor och Caroline som båda fyller år.


Min fina Gumman :)

Elliots dop

Vi är nyligen hemkomna från Elliots fina dop i Höja kyrka. Det var verkligen ett jättefint dop med vackra sånger, dikter och tal i kyrkan. Efter ceremonin blev det dopkaffe i församlingshemmet. Vi blev bjudna på väldigt god prinstårta och en massa goda kakor. Vi hade köpt en trehjuling till Elliot, den kan han cykla runt på när han blir större. Jag passade såklart på att gosa lite med Elliot, bebismys tackar man aldrig nej till.

Ikväll blir det god middag här hemma tillsammans med min fina make. Det är skönt att kunna ta en lugn hemmakväll efter en slitsam arbetsvecka. Imorgon blir det till att arbeta i trädgården och i garaget. Fredrik håller på att måla golvet där just nu, han passar på att arbeta där så fort tillfälle ges för vi måste bli klara innan kylan kommer. De har visst lovat frost inatt så nu är det väl på gång.


Elliot med sina stolta föräldrar utanför kyrkan


Jag och Elliot under dopkaffet


Elliots cykel

Vilken ljuvlig helg

Åh, vilken ljuvlig helg detta är. I fredags tog vi en lugn hemmakväll med lasagne till middag och en massa lösgodis framför tv:n. Jag trodde att jag skulle somna i soffan, men Idol var alldeles för spännande för att jag ville missa det. Igår lyste solen och det var helt ofattbart varmt. Vi gick upp i tid för att åka till Helsingborgs auktionsverk. Fredrik är på jakt efter ett skrivbord, men de hade inget i vår smak. Vi åkte sedan vidare till Sova för att prova sängar. Vi fick mycket god service och efter en del provande så bestämde vi oss för en continentalsäng i märket Stjärnbädden. Vi köpte även en sänggavel till. Vi har funderat på ny säng ganska länge så nu känns det bra att vi äntligen slagit slag i saken. Vi får vår nya säng inom 4-6 veckor, jag längtar redan efter att få sova gott i den. Sedan for vi vidare till Väla loppis och där inhandlades ett gäng böcker, vi gjorde ett bra fynd. Vi åkte sedan till Väla för att hämta Fredriks tavla som han hade lämnat in för inramning på Gallerix, den blev riktigt bra och den ska pryda väggen på kontoret. Vi tog sedan en tur till Döshult för att hälsa på svärföräldrarna. Svärfar jobbade, men det blev några timmar med svärmor. På kvällen lagade vi thaimat och efter det blev det ost, kex och sällskapsspel. Vi hade en riktigt mysig kväll och det är livskvalité.

Idag blir det en lugn söndag med lite hemmafixande. Jag funderar på att baka en äppelpaj eftersom vi fick en massa äpplen av svärmor igår.


RSS 2.0