Nya sängbord

Nya sängbord är införskaffade och ställda på sin plats  och det blev så fint. Vi hade tur för de hade bara utställningsexemplaren kvar så vi fick 20% rabatt, inte helt fel. Vi kollade igenom sängborden och de såg helt nya ut, annars kan det ju lätt bli skavanker på det som står ute i butiken. Det kändes i alla fall gott att spara 600kr, de kan vi lägga på andra saker som vi behöver till huset.

I förra inlägget glömde jag att skriva om uppvaktningen på jobb. I tisdags hade vi arbetslagsmöte och det började med sång och presenter. Jag fick ett jättefint halsband med tillhörande armband, jag blev så glad.

Imorse blev det återigen en långpromenad och jag måste erkänna att det var mysigt  att pulsa i snön, men vi kunde båda konstatera att denna snön blir nog inte långvarig med tanke på att det redan töar. Idag tog vi en annan runda genom Bjuv och på våra promenader brukar vi studera hus som vi går förbi, för att kanske hitta inspiration till vår trädgård. Idag var det dock många bottennapp då majoriteten av husen som vi gick förbi hade renoveringsbehov och trädgårdarna såg ut som soptippar. "Arga snickaren" borde kanske ta ytterligare ett besök i Bjuv?

Vi fortsätter i alla fall att planera för våra mål med vårt hus, idag kunde vi bocka av ytterligare en sak på vår lista.


Sängbord i massiv ek


Fina smycken från arbetskollegorna


En snötäckt trädgård

Kommentarer
Postat av: Diana

Snygga bord och supersnygga smycken!

2012-01-29 @ 14:32:36
URL: http://decdia.blogg.se/
Postat av: Diana

Sv: Tack så mycket! Det kommer vi säkert att ha!

2012-02-04 @ 15:36:21
URL: http://decdia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0