Julförberedelserna är igång

Idag har vi påbörjat vår julstädning. Vi har bytt och tvättat gardiner i två rum, städat skåp och garderober, diskat en massa glas, dammsugat soffan och piskat mattan. Vi tänker städa ett rum i taget och dela upp arbetet så blir det inte så stressigt inför julen.

Igår hade vi en supermysig dag tillsammans med svärföräldrarna. Vi tog en tur till Förmedlingscentralen i Tyringe, där blev en del inhandlat. Vi fikade där också och sedan åkte vi vidare till Trästället i Skyrup. Där tittade vi på en massa saker, mestadels julsaker. Vi åt även middag där. Jag åt en god spätta, remouladsås, räkor och potatis. På vägen hem stannade vi i Döshult en stund och då tittade vi på en film som handlade om möllan och Möllaregården. Det är roligt att se utvecklingen och allt som har hänt där. Svärföräldrarna är så duktiga och allt blir så fint som de gör. 

Imorgon börjar en ny arbetsvecka och den bjuder på utvecklingssamtal och så ska jag träffa Emma för en fika och så ska jag hinna med lite spinning. Till helgen ska vi förmodligen träffa Magnus, Caroline och lilla Alice. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0