Besök från de småländska skogarna

I helgen har mormor och Karl-Emil varit här. De hade kommit i fredags när jag kom hem från jobbet, det var så roligt att träffa dem för vi hade inte setts på ett tag. Vi började med att fika och både Fredrik och mormor fick öppna presenter eftersom de båda fyllt år i april. Fredrik fick 26 olika filmer som handlar om historia, passar honom som hand i handske. Mormor har samlat på filmerna i några år så det är en fin uppsättning. Han fick också en väderstation. Mormor fick bodylotion, duschcreme, deo och lite pengar. På kvällen åt vi mat, spelade spel och tittade på ishockey. Det är ganska kul med ishockey när Sverige spelar, tyvärr blev det ju inget guld, men silver är inte fy skam.

I lördags kom Carro och Eva förbi. Eva har aldrig varit här så det passade ju bra med ett besök nu när mormor och Karl-Emil var här. Vi fikade och pratade, men Carro skulle springa springtime så de kunde inte stanna så länge. Vi tog sedan en tur in till Helsingborg för att visa stan för Karl-Emil. På hemvägen blev det ett besök på Bauhaus och sedan åkte vi hem för att grilla korv till middag. På kvällen blev det "Smartare än en femteklassare" och "Eurovision". Snacka om att det var spännande med tanke på att Sverige låg etta ganska länge, men tyvärr räckte det inte. Jaja, man får vara glad att vi slipper kvala nästa år.

Igår tog vi en tur till Döshult för att träffa svärföräldrarna. Svärmor var inte hemma, hon var på tjänsteresa till Mallorca, men vi fick ändå visat Döshult för Karl-Emil. Det blev en liten fika innan det var dags för mormor och Karl-Emil att åka hem till de småländska skogarna igen. Det är alltid tufft att säga hejdå, men denna gång kan jag trösta mig med att jag träffar mormor om 2,5 vecka igen.


Fredrik öppnar sin present


Mormor öppnar sin present


Rabarberpaj och vaniljsås....mums!


Vacker syrén

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0