Ny pool

Idag har vi varit iväg till Rusta för att införskaffa en ny pool. De hade ett stort poolsortiment och bra priser. Nu är den gamla poolen sönderklippt och redo att åka till tippen nästa helg. Den nya är på plats och redo att fyllas. Det känns skönt att ha en hel pool igen för den gamla var trasig och luften läckte ut. Nu hoppas vi att denna ska hålla i några somrar.

När vi var på Rusta så passade vi på att gå in i Sovabutiken. Vi är väldigt sugna på att skaffa en ny säng och egentligen är det snart ett måste då vi haft vår gamla i många år. Vi fick ett visitkort av en säljare och han sa att man får bereda sig på en timmes visning för att prova ut en säng som passar perfekt. Man skulle då få 1000kr rabatt om man sedan köpte en säng. Vi funderar på att boka in en visning på semestern. Det är roligt att köpa nya saker till hemmet, men man får ta lite i taget för att inte spräcka plånboken. I höst ska vi också köpa en skänk och en lampa som vi så länge tänkt.

Imorgon är det måndag igen, känns trist, men man får trösta sig med att det bara är 10 arbetsdagar till semestern. Dock känns det ganska trist att bara ha en vecka tillsammans med Fredrik, vi börjar tröttna på att ha det så varje år. Vi får hoppas att vi snart ska kunna ha minst fyra veckor tillsammans.


Vår nya pool


På plats och dags att fyllas

Kommentarer
Postat av: Anonym

åh vad härligt det ser ut!!!!

säg till sen när du e ledig för då måste vi boka in en dag!!! kram

2011-06-26 @ 21:49:52
Postat av: Sofie

Visst, men vem skrev?

2011-06-27 @ 08:53:17
Postat av: malin

skumt att det inte kom med

2011-06-27 @ 21:01:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0