Dop och examen

Igår hade vi en fullspäckad dag. Det började med Jonathans dop i Allerums kyrka. Det var strålande solsken och varmt, en perfekt dag. Jonathan döptes samtidigt som två andra barn, en flicka och en pojke. Det var ett fint dop och han var så duktig, skrek nästan ingenting, förutom när han fick vatten på sitt huvud, men det kan man ju förstå. Efter dopet åkte vi till Laröd för att fira tillsammans med Christian och Cathys familjer. Det blev goda tårtor, kakor, bär med vaniljsås, kaffe och läsk. Jonathan fick jättefina presenter. Vi gav honom en bok från serien "Barnkammarboken". Det passade bra för Cathy sa att hon samlade på dem och hon hade inte den som de fick, vilken tur.


Jonathans present


Allerums kyrka


På dopkaffet



Efter dopet begav vi oss till Döshult för att åka tillsammans med svärföräldrarna till Lund. Caroline tog sin juristexamen igår och vi skulle dit för att fira henne. Vi fick träffa hennes familj, släkt och vänner och så fick vi god smörgåstårta och tårta. Hon blev riktigt uppvaktad med en massa fina presenter. Av oss och svärföräldrarna fick hon presentkort på kläder och blommor.


En riktigt god lagbok



Idag är det söndag och idag blir det grillat, ska bli riktigt gott. Vädret är fint, men så fort solen går i moln så blir det kyligt, så man känner inte för att sola i trädgården precis. På tisdag är det skolavslutning, det känns konstigt att detta läsåret redan är slut. På onsdag ska jag träffa Carro, Lotta och Helena. Vi ska äta på Mezo tillsammans, ska bli riktigt mysigt.



Kommentarer
Postat av: malin

vem är caroline?

2011-06-12 @ 23:21:00
Postat av: Gunilla

Hihi vad bra att hon inte hade den boken. På elviras dop fick jag också en bok från barnkammarböckerna det var bara det att jag hade redan den boken.... Så nu har jag dubbla upplagor av en av de böckerna. s Kram

2011-06-14 @ 21:44:43
URL: http://www.busgunilla.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0