Bröllop

En av mina bästa vänner Helena ska gifta sig i sommar och jag har fått det ärofyllda uppdraget att vara tärna. Det är min andra gång som tärna på ett bröllop. Min första gång var 2010 då jag var Lottas ena tärna. Det känns både stort och roligt att få en sådan roll på ett bröllop. Helena har beställt våra tärnklänningar och igår åkte vi till en sömmerska för att få min klänning insydd och upplagd, men det tråkiga är att klänningen är alldeles för stor och det blir nästan som att sy en ny klänning om man ska göra alla ändringar. Så om någon är intresserad av en rosa balklänning i strl 40, så hojta till.
 
Idag blir det städ, planera jobb och ikväll får vi besök av Stefan, det ska bli kul.
 
Trevlig helg!

Sportlov

Nu har jag sportlov och det känns helt underbart. En hel vecka med inga måsten, bara vara sig själv och göra det man känner för. Målet för veckan blir att prova på gympan här i Bjuv. Jag fick presentkort på Väla i födelsedagspresent och idag har jag köpt nya träningsskor för pengarna. Jag har träningskort på Friskis och Svettis i stan, men det blir svårt att ta sig dit nu när Fredrik förhoppningsvis ska jobba en månad på Volvo. Jag blir då tvungen att ta tåget till jobb eftersom han ska jobba kvällstid, men det blir mycket motion, det gillas!
 
I fredags hade jag en trevlig kväll med gamla kollegor. Vi åt på Oasen och tog några öl på Pitchers, trevligt och mysigt! Igår blev det film, skönt att bara slappa.
 
Nu vill jag verkligen att snön ska försvinna och att solen ska titta fram och sprida värme i vårt kalla land. Jag längtar verkligen till vår och sommar.
 
Ha en bra vecka alla läsare!

Hus och hem

Idag har vi varit på Bauhaus och kollat in tapeter till vår hall. Vi hittade två stycken som vi valde emellan. Vi tog hem tapetprover och faktiskt kunde vi bestämma oss ganska snabbt. Nu ska vi bara hitta en tid med svärmor för att sätta upp tapeten. Vi köpte även nya strömbrytare till tvättstugan och de sista handtagen inhandlades. Nu har vi bytt alla handtag på våra innerdörrar och vi är mycket nöjda. På vägen hem köpte vi med oss fika från Citygross, man måste lyxa till det när det är lördag.
 
Jag vill verkligen inte ha mer vinter nu och såklart skulle det komma ny snö igår. Jag som fick lite vårkänslor när jag kom hem igår, men, men det är bara att ha tålamod och vänta.
 
Trevlig helg!
 
 

RSS 2.0