Varit sjuk

I måndags slogs jag ner av en dunderförkylning och sedan fick jag feber i tre dagar. Det blev till att sjukanmäla sig och ligga till sängs. Det var först i fredags som jag kunde vara uppe och gå lite. Igår ville jag bara lämna hemmet för en stund och eftersom vi var bjudna på Jonas 31-årsdag så åkte vi dit. Det var kul att träffa alla kompisarna och vi blev bjudna på god mat och dryck. Jonas fick pengar och blommor av oss. Nästa träff blir hemma hos Helena och Krille när det är melodifestivalfinal, det blir kul.

Nu väntar en ny arbetsvecka med föräldramöte, föreläsning och unikum, men det ska bli kul att träffa mina elever igen.

Sex månader som gifta

Det har varit en fantastisk helg. Igår träffade jag min kära vän Caroline och vi tog årets första utefika. Det var så vackert väder att vi kunde sitta ute och dricka kaffe i Norra Hamnen. Det var som i en dröm, helt vindstilla och vattnet låg som en spegel. Efter fikan tog vi en runda på stan, vi tittade lite på vårkläder och pärlor till mina smycken. Lördagskvällen spenderade jag hemma med min käre make. Vi hyrde film och åt ost och kex.

Idag har vi varit på Ekeby möbelaffär. Vi var på jakt efter en golvlampa att ha bakom vår soffa och vi hittade den vi vill ha. Vi slår nog till efter löning. Vi hittade även en fin skänk i ek som vi vill ha i matrummet, det blir kanske en sådan också. Efter möbelaffären åkte vi till svärföräldrarna i Döshult. De höll på för fullt att jobba i möllan, där blir så fint. Vi åt middag och fikade hos dem, mysigt. Ikväll blir det soffläge framför tv:n.

Imorgon firar jag och maken sex månader som gifta. Det är inte klokt vad tiden går fort. I fredags firade vi med lite bubbel och så pratade vi igenom minnen från vår stora dag. På fredag ska vi fira mer genom att gå ut och äta på Oasen. Jag älskar min Fredrik så otroligt mycket.
Bröllopsdag 21 augusti 2010


Snart helg igen

Tänk vad veckorna går fort. På måndagen har man ångest för att man har en ny lång vecka framför sig och sen vips är det fredag. Fredagarna är ljuvliga trots en viss trötthet. Jag och maken har som tradition att titta "På spåret" och efter det brukar John Blund komma, i alla fall för mig.

Jag har haft lite tur den här veckan, häromdagen fick jag ett mail från postkodlotteriet att jag hade vunnit 150kr. Det var inte illa, undrar vad jag ska köpa för alla dem pengarna? Jag kanske slår på stort och går på bio....hihi.

Jag är nu klar med min kurs i tidig läs- och skrivinlärning och har kammat hem ytterligare 7,5hp. Det känns bra att vara klar, men nu får det vara lugnt med studier för min del ett tag. Om jag ska läsa något i framtiden så känner jag att jag behöver mer kunskaper inom matematik.

Spinning har jag också hunnit med den här veckan, jag har som mål att gå måndagar och torsdagar och det målet har jag uppfyllt. Det är kul att utmana sig själv, men det är otroligt jobbigt, men man klarar det varje gång. Nu får vi se om jag går på "Vasaspinning", fyra timmar, undrar om jag kommer palla det?

Lång dag

Idag har vi åkt skridskor med barnen, roligt, men också väldigt intensivt. Det var sex år sedan jag åkte sist, men det blev några rundor på isen. Jag tycker att barnen var väldigt duktiga på att åka och det var första gången för många. Det har varit en lång dag för vi har även haft personalmöte. Vi fick lyssna på två standupkomiker som var inbjudna till skolan, så man fick skratta lite, det kan man behöva i den stressiga vardagen. Sådana här dagar känns det som att man gör inget annat än äter, sover och jobbar. Jaja, snart väntar sängen och en god natts sömn.

Solen skiner

Så härligt det känns i hela kroppen när solen tittar fram. Jag längtar verkligen till våren och sommaren nu. Jag vill kunna vara ute i trädgården och rensa ogräs, plantera grönsaker, klippa gräs (fast det är Fredriks uppgift) och bara ligga på gräsmattan med en bok. Idag tog vi en tur till Ängelholm. Vi svängde inom en loppis, vi är på jakt efter en hylla till Fredriks båt, men de hade inget av intresse. Vi gick sedan och åt på en kinarestaurang som ligger i centrum, mysigt och gott ända tills paret bakom oss började prata om bajs i deras sons blöja. Varför måste man prata om sånt så att andra hör? Jaja, brist på samtalsämne kanske. Ikväll blir det myskväll med räkor, Fredrik får en pizza. Det kanske blir ett pass spinning imorgon om kroppen kan orka sig upp från den varma, sköna sängen.

Det var verkligen längesedan jag skrev här

Nu måste jag bli flitigare på att uppdatera min blogg. Snart har jag och maken varit gifta i ett halvår, det är inte klokt vad tiden går fort. Vi tittade igenom våra bröllopsbilder häromdagen och drömde oss tillbaka till den mest fantastiska dag i våra liv, den kommer man aldrig glömma. I bröllopsgåva fick vi en resa till Paris och där har vi varit under nyårshelgen-helt underbart!


Nu ser vi fram emot nästa resa som går till Italien, ska bli så kul att komma dit. Fredrik fyller 30 och svärfar 60 så vi ska fira dem där. Vi åker dit tillsammans med Magnus och Caroline och svärföräldrarna åker dit en vecka före oss.

Det har hänt en del sen sist. På vårt bröllop fick vi veta att våra kära vänner Christian och Cathy skulle bli föräldrar och i förrgår fick de en liten son. Mina bästa vänner Lotta och Jonas ska också bli föräldrar, de ska få en liten prins/prinsessa i juli.

RSS 2.0