1 vecka kvar

På lördag klockan 15.30 tågar vi in i Brunnby kyrka och ska äntligen få bli herr och fru Hansson. Tänk att man planerat för den här dagen så länge och nu är vi snart där. Det är en häftig känsla och i nuläget är jag trots allt ganska lugn, men tror att nervositeten kommer dyka upp under veckan. Igår var jag och mormor på Anina och provade min klänning för sista gången innan den stora dagen. Den satt perfekt och mormor tyckte den var så fin. Jag ska hämta den på fredag. Våra ringar var också färdiga så dem hämtade jag igår. De blev som nya, jag är väldigt imponerad. Nu får de ligga i lådan till lördag, vill ju inte använda dem innan dess. Nu har vi inte mycket kvar på listan. På tisdag ska vi träffa våra toastmastrar och toastmadame. Vi ska ha ett litet möte och gå igenom det sista. Mormor ska bo i Döshult den sista veckan för att kunna hjälpa Ann-Marie och Alf med de sista bröllopsförberedelserna. Det är så skönt att få all hjälp eftersom jag måste jobba. På fredag kommer Fest och tält och sätter upp våra partytält samt alla möbler. Nu håller jag alla tummar och tår för fint väder på lördag, men de säger ju att lite regn betyder lycka. Några droppar kan det ju få komma, men ösregn som vi hade igår vill vi inte ha.


Två veckor kvar

Nu är det bara två veckor kvar och det börjar kännas ganska nervöst. Igår hade Fredrik sin svensexa. Han blev hämtad av sin bror och kompisar med en mindre buss. De åkte ner till Lund för att skjuta med pistoler på en bana. Efter det åkte de till Ystad för att åka en jättesnabb båt, jag tyckte Fredrik sa att de körde i över 40 knop. Jag tror inte att jag hade vågat åka så fort. Efter de olika aktiviteterna åkte de till Döshult för att äta och dricka gott i möllan. Det lät som att han hade haft en toppendag och han är mycket nöjd.

Vad händer då på bröllopsfronten denna veckan? Jo, imorgon ska vi åka till Danmark och inhandla alkoholen till bröllopet. Vi åker med Ann-Marie och Alf, känns skönt att ha dem med för jag är så dålig på att beräkna hur mycket som går åt. Imorgonkväll ska vi hämta mormor vid bussen, ska bli så roligt att få träffa henne, det var ett tag sedan. På tisdag kommer cateringfirman till Döshult och på onsdag ska vi besöka kyrkan tillsammans med brudföljet och Caroline som ska dela ut rispåsar och vigselprogram. På torsdag är semestern slut och jag börjar jobba igen. Det känns lite trist att behöva jobba nu när det är i slutet av bröllopsplaneringen, men som tur är så är Fredrik ledig.


Tre veckor kvar

Nu börjar jag bli riktigt nervös, så fort jag tänker på hur nära det är så pirrar det i min mage. Den här veckan har jag varit hos min frisör, jag har klippt och färgat håret. Jag tog med min slöja och tiara så vi provade en uppsättning och det kommer nog bli riktigt bra. I torsdags träffade vi vår bröllopsfotograf och tog lite provbilder i Döshult. Det kändes bra att få prova lite olika platser som vi kan ha som bakgrunder. Vigselprogrammet är utskrivet och klart och snart är festprogrammet likaså. Svärmor hjälper oss med det, skönt att få mycket hjälp. Nu har jag och Fredrik äntligen en veckas ledighet tillsammans. Idag har vi varit i Ängelholm och besökt järnvägsmuseet. Det var ett fint museum och väl värt ett besök. Efter besöket blev vi hungriga och gick till en kinarestaurang och åt middag och sedan blev det en glass på torget. Innan vi åkte hem spanade vi in utbudet på bion. De har en gammal bio i Ängelholm, så det hade varit kul att gå dit en kväll. På grund av dåligt väder och kasst tvutbud så fick det bli tre hyrfilmer, vi har sett två av dem och sparar den sista tills imorgon. Det är skönt att bara få göra lite dagsutflykter och ladda upp batterierna rejält inför bröllopet. Vi har bokat en weekend i Göteborg, helgen efter bröllopet. Vi ska bo på ett fint hotell, äta god mat, shoppa och gå på Liseberg. Känns bra att ha det och se fram emot när alla bröllopsnerver har lagt sig.

RSS 2.0