Jag har hittat min drömklänning

Förra lördagen var jag, Carro och Lotta på Anina i Helsingborg. Jag och Lotta provade klänningar till våra bröllop. Vi fick en jätteduktig kille som hjälpte oss att prova ut olika klänningar. Totalt provade jag 6-7 klänningar och nr två av dessa var favoriten. Man kände sig verkligen som en prinsessa när man stod där i butiken med en så tjusig klänning på kroppen, det var som i en dröm. Jag slog till och köpte klänningen, så nu är den min. De förvarar den på Anina till mig, bra för Fredrik får inte se den innan den stora dagen. Jag kommer därför inte att lägga ut några bilder på den, men om någon av mina kära vänner vill se den så har jag bilder att maila.

Lotta provade några klänningar, men hon hittade inte den hon letar efter, så det blir nog ett besök i Vinslöv. Vi måste hitta en tärnklänning till Carro och hon fick prova en på Anina. Vi får se vad det blir, men bra att titta på fler ställen. Fredrik ska ha frack på bröllopet och han kom på idén om att kolla runt i Lund och kanske hyra den där. De har mycket mer att erbjuda där och då kanske det blir bra priser också.

Vi har lagt till en gäst på listan, så nu är vi uppe i 37 med oss. Jag har hittat en jättebra sida på nätet där man kan beställa tryckta servetter, inbjudningskort och placeringskort. Det lutar åt att jag kommer beställa där.

Det var allt för den här gången.

Dags att uppdatera

Det har hänt en del på bröllopsfronten sedan sist jag skrev. Vi har inhandlat alla vattenglas samt vattenflaskorna till bröllopsmiddagen. Vi hittade ett bra pris på IKEA och då är det bara till att slå till. Min mormor har varit här och hälsat på i en vecka och då tog vi en runda till Ängelholm. På ditvägen körde vi förbi en loppis och vi bestämde oss för att gå in. Jag tittade bland alla glas och hittade ett par jättefina champagneglas med silverkant upptill, de kostade 25kr st så jag slog till. Jag och Fredrik ska skåla i dem på bröllopet. Innan vi skulle gå ifrån loppisen hittade jag 18m vitt lakanstyg, perfekt då vi ska sy överdrag till alla stolarna. Mormor ska sy dessa, så hon köpte tyget till oss. Under mormors vistelse besökte vi Härliga Hem och köpte rött tyg till rispåsarna, mormor ska även sy dessa så nu har hon att göra. Vi bestämde oss för att ha silverband till dessa, och det köpte vi på Panduro. Svärföräldrarna har undersökt möjligheterna att ha ljuskronor i det topptält som vi vill ha och det ska gå alldeles utmärkt.  

Imorgon ska jag och Lotta prova bröllopsklänningar på Anina. Caroline ska följa med som smakråd. Jag har hittat en jättefin klänning från Lilly, hoppas att de har den.


                                                                                                        


RSS 2.0