Blogga som alla andra

Ja, efter att ha läst bästa kompisens blogg blev jag så sugen på att börja blogga själv så varför inte?

Det är mycket som har hänt i mitt liv det senaste halvåret. Vi tog beslut om att göra allt för att köpa oss ett hus, vi bytte bank och fick ett lånelöfte, vi lade ut lägenheten till försäljning, vi sålde lägenheten med budgivning, vi stuvade in alla våra saker i Döshult och bodde där i 2,5 månader. Den 29/5 2009 fick vi tillträda vårt fina 1-planshus med källare i Bjuv. Det har varit en tuff väg att vandra, med över 10 husvisningar samt ett antal budgivningar på vägen, men nu har vi nått vårt mål. Huset är i bra skick, men en del ändringar ska ske. Vi har redan renoverat vårt vardagsrum. Svärmor var här och hjälpte oss att sätta upp en underbar fondtapet. Vi har köpt en ny soffa och tv-bänk, nu fattas bara matta och soffbord. Hallen är ommålad och ny hatthylla, sittbänk och spegel i ek. Just nu håller vi på att måla grunden svart. Framtida projekt i huset blir:

- köksrenovering
- plattläggning utanför garage
- renovering av tvättstuga
- målning
- trädäck

Ja, det finns mycket man vill göra när man köper hus, men vi tror att det är viktigt att bo in sig och inte hasta fram.

Ett annat projekt som vi har eller kanske fel att använda ordet projekt.....hm, vad ska man kalla det. Jag går rakt på sak, vi ska gifta oss nästa år. Det lutar åt den 7 augusti 2010. Kyrka har vi inte bestämt, men under min semester ska vi ge oss ut på jakt. Det lutar år Brunnby, Väsby, Viken eller Arild. Festen vill vi ha i svärföräldrarnas trädgård i Döshult eller kanske i möllan. Det blir 30-35 gäster. Vi har inte kommit så långt i planeringen ännu, men det ska inte vara så storslaget. Vi vill gifta oss innan vi skaffar barn och barn blir det inom en snar framtid.


Ja, detta var min första blogg.....hoppas ni tycker att den är läsvärd. Kom gärna med tips och idéer till mitt enkla bröllop.


Sofie.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0